Ärlighet

Ärlighet

Alla människor ljuger, ibland är  det stora lögner, ibland är det små vita lögner. Ibland ljuger vi av välmening för att skydda någons känslor, ibland ljuger vi av illvilja för att ställa till förtret. man att ljuga är något som vi alla har gjort och därför är det viktigt att skriva lite om ärlighet.

Lögner fräter på själen och den skadar tankeenergin som är  vår allra innersta del och därför skadar vi oss själva när vi ljuger, ibland när vi ljuger kan vi bli fysiskt yra och till och med sjuka detta på grund av att tankeenergin kommer i obalans. Ensak vill jag fastslå att ljuga är en avskyvärd ovana.

Att tala sanning däremot är inte lätt, alla måste använda vita lögner av en eller annan orsak, skulle det inte vara skönt att skära ned på de vita lögnerna med sjuttiofem procent? Vilket annorlunda liv vi kunde leva om vi bara slutade ljuga.

Börja tala sanning i det lilla, små bagateller du kommer då hitta en naturlig övergång till de större sakerna. Att tala sanning betyder att bli mer andlig, men det innebär också förändring, men en sak kan jag lova att det är fantastiskt hur stark man blir av att övervinna svårigheter. Sluta därför ljuga och börja leva för ärlighet varar längst.

 

Comments are closed.