Att helas genom färger

Att helas genom färger

Välj noga dina färger, då de påverkar din hälsa i allra högsta grad. I denna dimensionen är skönheten dold för oss den mesta tiden på grund av den täta atmosfären. Men jag har gjort en del astralresor i mitt liv och under dessa så har jag sett färger som är så vackra att de verkar vara gjorda av guld- och silvertrådar, så ofattbart intensiva och helt omöjliga att beskriva med bara ord.

Färg är en kosmisk kraft som är i grunden andlig, så sjukdom i eterkroppen kan inte fortsätta om den regelbundet genomborras av strålarna och samma sak gäller för den fysiska kroppen så ju mer du övar på att bli helad genom färger desto friskare kommer du att bli.

Om du då vill dra till dig den färg som du känner att du behöver, så välj då att klä dig efter den.

Här kommer en liten färgkarta som du kan lägga på minnet.

  1. RÖTT- Färgen för energi, frigör negativa energier i kroppen, främjar cirkulationen och bekämpar  blodbristsjukdomar
  2. ORANGE- Bra för människor som lider av astma, rädslor, depression och håglöshet.
  3. GULT- Den bästa färgen för meditation. Den är mycket andlig och för med sig kärlek och lugn i ditt hem och ditt liv
  4. GRÖNT- Färgen för nervsystemet, speciellt bra för muskelkramper, den är lugnande och är naturens färg
  5. BLÅTT- Den helande  strålen, detta är färgen som alltid syns vid en Healingprocess. Den lugnar både positiva och negativa länkarna runt kroppen. Utmärkt för att bekämpa epilepsi, depression, feber och inflammation, det är den absolut bästa färg strålen då den lindra alla besvär.

Det finns ju en hel del mer färger men jag tipsar bara om några här, då vet ni att blått är en färg man alltid skall bära på sig.

Comments are closed.