Att utveckla sin medialitet

Att utveckla sin medialitet

Även om man har gåvan sedan födseln, som mig så måste man utveckla sig hela tiden, det är en ständig utveckling vill jag hävda, så saker och ting faller på plats. Denna utveckling ser olika ut för alla så man skall absolut inte jämföra sig, eller kritisera någon annans väg till utveckling.

Men en sak är gemensam, man skall inte tro att man kan hitta kraften utanför sig själv, utan kraften finns djupt i vårt inre då det är där all vår kunskap finns.

När jag skall utveckla mig i min medialitet så går jag in i mig själv och med hjälp av Yoga så når jag min andliga guide, sen läser jag en massa och lyssnar inåt och försöker följa min speciella väg, men som sagt, du måste hitta din egen väg, för du kan inte gå någon annans.

Comments are closed.