Be änglarna om lugn och ro

Be änglarna om lugn och ro

Det är inte enkelt att se sin väg om man har ett rent kaos runt sig, istället blockeras alla ingående vägar och det brukar leda till ännu mer kaos. I detta läge, så hittar man ingen ro i själen hur mycket man än söker den. Men då kommer vi till, så jag ber er det finurliga och det är att uppmärksammar vi änglarna och ber dem om hjälp, så är de inte sena att hjälpa oss.

Man kan gå in i sig själv och meditera och på det sättet sammankalla änglarna, men det går lika bra att prata med dem rakt ut i luften. Jag brukar göra en ritual innan sänggående om det har varit mycket stress.

Börja med att sätta dig på sängkanten, ta ett block och en penna och skriv ned vad din bön skall handla om, i detta fall Att få lugn och ro, lägg pappret under din kudde och säg högt ” Kära änglar mitt liv är i uppror så jag ber er att värma mitt hjärta och med era vingslag föra fram det lugn, jag behöver just nu, ty jag behöver er hjälp, då jag inte klarar det själv”.

Detta upprepar ni varje kväll i några dagar. Lycka till.

Comments are closed.