Bli av med din oro

Bli av med din oro

Alla människor vill väl ha lugn och ro och slippa en gnagande oro i sitt liv, det blir mer och mer vanligt med oro då världen hela tiden ger oss hot, så som pandemin, kriget i Ukraina, och kriget borta i Israel. Ja, det matas på så vi går i stort sätt runt med en knut i magen hela tiden.

Då oron är en av våra värsta fiender när det gäller harmoni och lugn så vill jag ge er tips på en övning som ni kan göra.

Man kan experimentera med sina rädslor, vi kan ta mig som är otroligt rädd för getingar de ger mig ångest. Det första jag skall tänka på är att inte min oro skall äta min energi. Tänk så du med och vad som gör dig orolig.

Experimentera med det som du är rädd för locka fram rädslan och oron för att sedan tala om som i mitt fall att alla getingar är inte ute efter mig och de är inte så stora som jag ser dem. Det samma gör du, med det du är rädd för och närma dig långsamt din rädsla. sen är det ju det där med tankar, för det vi människor har svårt med är att se tankar som just, bara tankar. De är något som kommer och går genom våra huvuden hela tiden. Det är tankarna som ställer till det för oss, då de löper amok så är det rätt skönt att veta att det bara är tankar som är baserade på våra tidigare erfarenheter i livet och inte något annat. Så det får ni öva på att tro inte på allt vad du tänker.

 

Comments are closed.