Dags att ladda våra verktyg

Dags att ladda våra verktyg

Nu är det åter dags för en fullmåne och fullmånen är den tid då man skall ladda spådomens magiska verktyg så också i natt. Jag ser alltid fram emot denna tidpunkt då energierna måste förnyas. Jag plockar fram alla mina tarotlekar, mina kristaller, mina runor och pendlarna inte att förglömma och ni som använder andra verktyg får ju också förbereda dem för en natt i de fönster som fullmånen når och i morgon så kommer ni märka den nya kraft som samlats i era verktyg.

En annan sak som ni bör tänka på är att ni själva, eller alla människor behöver också fyllas med energi så glöm inte att ställa ett glas eller en genomskinlig glasbringare i ett fönster som fullmånen når, detta blir då månvatten och det ger oss levande varelser kraftfullt energi påslag.

Lycka till.

Comments are closed.