Det där med att släppa taget

Det där med att släppa taget

Skall jag berätta en hemlighet för er, som handlar om just detta att släppa taget okej, nu kommer det. Jag har inte tagit bort mina jul saker ännu.

Jag har nämligen svårt för mörker, speciellt mörkret i Februari, och julgranen lyser upp och den vackra stjärnan i fönstret, det ger mig ljus så därför väntar jag alltid med att ta bort julen tills februari månad är slut. Så, då vet ni det.

Men jag är envis och kommer fortsätta att påminna er om förändring och att öppna upp för det nya, det är denna chans vi har, när världen är fylld av positiva energier, denna chans vi har att attrahera allt vi önskar och att lyckas när vi provar något nytt.

Be dina änglar och andliga guider att visa vägen dom gör det så gärna och sedan skall du leva och inte bara följa med i din egen tanke. För dina tankar leder dig inte framåt utan blockerar flödet från universum.

Comments are closed.