Det har aldrig hänt förut

Det har aldrig hänt förut

Nu skall jag ta en episod som hände mig för ungefär fyra timmar sedan som aldrig hänt mig förut.

Jag stod i en busskur och väntade på att min buss skulle komma, jag såg den komma och gick ur busskuren och blandade mig med en hel del andra som skulle med bussen, då händer det jag känner hur något ramlar ner på mig, tittar på min vänstra axel det var fågelskit och jag tänkte att av alla som stod där i kön så valde fågeln att just skita på mig.

Detta vållade kaos i mig hela bussresan hem tills jag plötsligt kom på att det betyder lycka och välfärd, att det skall komma en stor summa pengar och annan lycka in i mitt liv, andarna sade till mig där vid bussen “Nu är det din tur, nu skall lyckan välsigna dig, du har kämpat länge nog, nu skall du få andas ut”.

Helt plötsligt så lever jag i förväntan och istället för att svära åt fågeln så tackar jag den för att den valde just mig att skita på.

Comments are closed.