Det universella sinnet

Det universella sinnet

Ett medium kan inte ta kontakt med ett speciellt sinne och ta emot meddelanden. Kontakten måste först upprättas från energi dimensionen. Först när denna kontakt är tagen så kan vi börja skicka meddelanden. Den kan också brytas från båda hållen om mediet återvänder till sina vardagliga sysslor i hemmet, eller på sitt andra arbete.

Därför är ett bra medium alltid fullkomligt positiv när de förmedlar bevis på själens överlevnad, håller tankeenergin igång utåt och länkar samman den med Det Universella sinnet. De meddelanden som då tas emot är då av väldigt hög kvalitet.

Nu undrar ni säkert vad det Universella sinnet är för något? Jo, ni förstår, det är en samling sinnen ur det förgångna, sinnen stärkta av kunskap, talang och andliga värden och är en källa som vem som helst kan ösa ur.

När du väl vet hemligheten med att tillgodogöra dig det Universella sinnet, så blir genast livet mycket enklare. Du kommer också gradvis lära dig andliga värden och sluta längta och drömma om onödiga materiella saker.

Så försök alltid nå det Universella sinnet.

Comments are closed.