Detta tål att upprepas

Detta tål att upprepas

Nu har jag fått en massa samtal och alla handlar om tider, någon form av beslut från en myndighet angående pengar eller helt enkelt att man undrar om en helt annan person, som inte har bett om att bli spådd, den enda etiska regeln som inte har dykt upp är sjukdom och tack och lov säger jag. Det enklaste sättet att ta reda på vad som gäller är att gå in på hemsidan och informationen och se vad vi inte kommer spå om, men det finns fler om man googlar på etiska regler.

Det är mycket svårt att avbryta mitt i en spådom och säga stopp där nu är jag väldigt nära gränsen för vad som är tillåtet för mig att göra, så ibland har något slunkit igenom, men från och med nu så skall jag vara benhård från början.

Så nu blir det tuffare.

Comments are closed.