Din livsplan är din livsväg

Din livsplan är din livsväg

Det är svårt att förstå och jag tänker ta det enkelt och sakligt så du kanske kan nå ditt andliga mål, allt börjar med att lyssna inåt för att förstå vart man är på väg, för svaret ligger alltid inuti oss själva. När man kommer till sin livsplan så kan man veta vad man har för uppgift i detta livet genom saker man brinner för, vad man tycker om att pyssla med och absolut vad man dras till i det världsliga livet.

Hur det än är så finns vår livsuppgift alltid på vår livsväg sen är det ju bara du som kan bestämma vad du vill göra med det som är ämnat för dig, men det som är ämnat för dig följer dig alltid på din livsväg.

Allt som händer dig på gott och ont sker enligt planen, det finns alltså ingen slump, det som sker är för att puffa dig in i fållan så du närmar dig det slutgiltiga målet, är det dåliga saker, så sker ju de förändringar som du behöver för att inse vad som är ämnat för dig, sker det goda saker så följer du med naturligt, så allt sker efter den plan du själv skrivit innan du gick ner på jorden.

Comments are closed.