Egot, din värsta fiende

Egot, din värsta fiende

Ja, egot är din värsta fiende då det är det som får dig att känna dig usel och att börja tvivla på om du kommer klara av olika situationer och uppgifter den är också fylld av negativa känslor en av dem är tvivlet som lockar dig i fällan att låta bli att göra något du vill för det kan hända en massa saker då. Det känner du väl igen?

Avundsjukan som får dig att inte se din egen lycka för att du vill vara som de som är bättre, du blir förblindad och försöker förstöra deras framgång efter som du inte kan komma så långt som de har kommit och sedan kommer vi till girigheten som handlar om att ju mer man har desto mer vill man ha och det kan bara sluta på ett sätt katastrof.

Allt detta finns i vårat ego, plus några till och detta hindrar oss i våran framfart på livets väg, så i stället för att lyssna på egot så skall vi börja lyssna till vårt hjärta istället och ljuset det vill förmedla, hjärtat vill få dig i balans och förgöra dessa negativa energier, så mitt råd till er som läser, ge egot mindre plats i ditt liv och låt hjärtats ljus leda dig rätt.

 

Comments are closed.