En kopp te

En kopp te

Detta är intressant, men faktiskt en möjlighet att skapa en förändring, hela mitt förra år bestod av prövningar, små och stora och detta ledde till en kamp mellan mina andliga gåvor och min fria vilja.

Detta ledde i sin tur till inget immunförsvar och då med andra ord mycket sjukdom, som i sin tur ledde mig så jag hittade en annan sorts rytm i min tillvaro, så allt som verkar dåligt behöver inte vara det, det kan vara en pekpinne från andevärlden och universum att man är lite för stark i sin fria vilja.

När jag sitter här och skriver detta inlägg så är jag sjuk igen, jag lyssnade först inte på tecknen, för jag ville jobba för att få ekonomi, jag gick upp tog två treo och lät livet rusa på, till torsdagen kom, då sa kroppen i från och jag blev jätte sjuk, så nu sitter jag här med en kopp te och funderar över vad universum vill säga mig denna gång.

Comments are closed.