En liten titt på karma

En liten titt på karma

Jag har funderat mycket på hur jag skall förklara karma för er och för mig själv med för den delen och jag har väl övertänkt det så mycket så att min andlige guide valde att möta mig och att visa mig vägen. Ett sådant möte är som att möta en god vän, men som vet precis allt om dig, det är en märklig känsla vill jag lova. Men det som kom till mig var inte det jag tänkt mig, karma är en kamp mellan gott och ont, allt vi önskar oss skrivs på karma kontot, då guiden visade mig på att vi får allt vi behöver så vi skall inte önska oss något utöver.

Gör man fel eller ont får man sju gånger det vi gjort tillbaka och gör man gott så får man sju gånger så mycket gott tillbaka, det är inte svårare eller enklare än så, så tänker man ont eller handlar ont, så får vi mer ont och tvärt om.

Comments are closed.