Gott nytt år

Gott nytt år

Då jag inte kommer hinna skriva den rätta dagen så gör jag det nu. Jag har pratat med många  olyckliga människor under detta år, men haft glädjen att ge dem positiva besked, som mer eller mindre slått in och detta för, jag säger det igen, Universum, änglar och andliga guider ljuger aldrig, det är bara tiden som spelar oss spratt. Detta gör mig glad.

Jag har haft ett tufft år själv och kämpat för min överlevnad, men då jag alltid följer de råd jag får från mina guider, så har jag klarat mig igenom mina kriser med bravur. Så jag tackar mina guider dagligen och det tycker jag ni med skall göra.

Nu har snart alla i våran värld fyllts på med positiva energier från universum och detta leder till att om vi klarar av att förinta de negativa energierna och kommer över i det nya året med majoriteten positiva energier, så kommer året bli fantastiskt, men samlar vi ihop mycket negativa energier så börjar vi året med en del prövningar. Så ännu en gång Gott nytt år.

Comments are closed.