Horoskop för sista veckan 2023

Horoskop för sista veckan 2023

Nu närmar det sig nytt år väldigt fort och då tänkte jag ännu en gång öva på mina kunskaper i horoskop, hoppas ni får en trevlig läsning. Och vill också meddela att då alla just nu fylls på med positiv energi från universum så kan det stå lite liknande saker under alla horoskop på vissa ställen.

Väduren 20 mars till 19 april

För er i vädurens tecken så blir det jobbigt denna veckan då ni först fylls på med positiva energier i slutet på veckan, så just nu är det ganska så tufft på alla områden, men förändringarnas vind greppar tag i dig 2 dagar innan det nya året, så du hinner inte samla in så mycket negativt, dina förändringar startar först i början på nästa år tyvärr, så fortsätt som du gör och håll ut.

Oxen 20 april till 20 maj

För oxen så har de positiva energierna flödat i några dagar, så förändringarna borde redan ha satt sina spår, det kommer hända mycket i veckan för dig om du har en partner så kommer ni ta er till en högre nivå när det gäller kärlek, om du är singel så kommer du hitta någon på en  fest som du blir bjuden till, Du kommer få ett besked som gör att du känner dig tryggad med din ekonomi in i det nya året.

Tvillingarna 21 maj till 20 juni

Du är en av de första som både tömdes och fylldes på med positiv energi och detta gör att du kommer ha tur i kärlek och känna dig lycklig så här i slutet på året, men en liten varning på att använda din gåva från universum rätt, så du inte får mad dig så mycket negativa energier in i nästa år, för då börjar året väldigt jobbigt för dig, men just nu ser det ljust ut.

Kräftan 21 juni till 21 juli

Lyckan ler mot dig just nu och det är tack vare de positiva energierna som gjort sin verkan, du kommer inom kort få besked om att, någon erbjuder dig hjälp på traven i en jobb situation och det ger dig vind i seglen, det börjar gå slentrian i din relation eller i singel livet, men inom kort så kommer kärleken blomma igen och du blir lycklig  på riktigt.

Lejonet 22 juli till 22 augusti

Du kommer att fyllas på senast av alla med positiva energier, så det är inte för  intet som du känner dig trött och medtagen på många sätt, det bästa är om du låter dagarna gå på rutin fram till den sista dagen på året, så du inte försöker dig på något innan du är påfylld för då kan det lätt bli lite kaotiskt runt dig och de dina.

Jungfrun 23 augusti till 22 september

Denna vecka för dig ser ut att  gå i vänskapens och kärlekens tecken, då alla verkar gilla dig extra mycket just nu, detta beror nog på att du är propp fylld med positiva energier och det bara strålar om dig, du kommer göra någon form av förändring då det gäller arbete, det ser ut som du får ett fast arbete efter flera månaders kamp.

Vågen 23 september till 22 oktober

Denna vecka och nästa så skall du för din egen skull hålla koll på vart  dina pengar tar vägen, för du fylls inte på fören i slutet på veckan med positiva energier i kärlek kommer inte så mycket hända trots påfyllning, då du redan har det bra i din relation, eller som singel, så här är det bara att tuta och köra.

Skorpionen 23 oktober till 21 november

Ni har varit påfyllda ett tag med era positiva energier och lyckas med konststycket att få det att flyta på, utan att föra in för mycket negativt till nästa år, du är nöjd med de pengar du redan har och du njuter av den kärlek du får från dina nära och kära, så det händer inte så mycket just nu.

Skytten  22 november till 21 December

Det händer inte så mycket just nu trots påfyllning av positiva energier, för dig kommer förändringarna först börja i början på året, det kommer bli en fest som kommer leda dig rätt in i lycka och nya bekantskaper, se upp med din ekonomi.

Stenbocken 22 december till 20 Januari

Någon stor förändring i kärlek kommer det inte bli för din del, du får nöja dig som det är just nu. Men på de andra planen som ekonomi och arbete så kommer det snart ske stora förändringar och det är du värd på alla sätt och vis, då du verkligen har visat framfötterna i ditt arbete.

Vattumannen 21 januari till 18 februari

Det blir nog en lyckosam vecka för dig, där du blir bjuden på en fest som blir väldigt lyckad. Kärleken sprudlar men var lite försiktig med vad du säger på arbetet, för du kan lätt bli missförstådd just nu, du får spara på dina pengar, så de räcker till du kommer in i nästa år, för du blir påfylld först i slutet av denna vecka.

Fiskarna 19 februari till 19 mars

För dig ser det mesta väldigt stabilt ut, ser en resa som kommer leda till mycket glädje, detta kommer fylla din sista vecka då du planerar inför denna resa så så mycket annat hinner du inte med.

Slut

Så där nu har jag prövat på att ställa horoskop igen, men jag tror att det blir en underhållande läsning med lite sanning i.

 

Comments are closed.