Idag, är en ny dag

Idag, är en ny dag

Idag tänkte jag skriva lite om mig själv om svåra och enkla beslut och samtidigt ställa en fråga till er som läser detta och frågan lyder:

Vad gör ni för att förhindra att din lycka och glädje blir förstörd?

Fundera och skriv ned det i eran dagbok, eller i ett block.

Igår fick jag en prövning, eller prövningen var tidigare, men jag tog tag i den igår, det handlar om en person som håller på att äta upp alla mina energier och har gjort det ett bra tag och jag har låtit det pågå av någon konstig anledning. Men nu började hon ta för stor lats och jag var orolig att min helg skulle bli förstörd, jag ville verkligen prata med henne, men var orolig att som jag skrev helgen skulle bli påverkad, så jag avtalade med henne att jag skulle ringa henne efter att mitt arbete här på linjen var avslutat. Hon svarade inte, jag ringde tre gånger, men inget svar.

Jag stängde av min telefon och med det beslutet så kommer jag få en underbar helg och jag kommer aldrig mer ringa henne, för att utsätta mig själv, detta är ett jobbigt beslut då hon alltid funnits i mitt liv på ett eller annat sätt, men nu har jag förstått att jag aldrig fått ut något gott ur vår relation, nu är jag redo att släppa in nya friska och ljusa energier i mitt liv.

Lycka till med hur ni skall välkomna lyckan i erat liv.

Comments are closed.