Livet rullar på

Livet rullar på

Jag lyssnade precis på en låt med Beatles, som handlar om att livet rullar på, då började jag tänka på den frasen och satte mig genast att skriva här.

Ja, tänk det finns inget i hela världen som kan stoppa livet från att rulla på, man kan försöka, men det är onödigt och man slösar bara onödig energi. Just nu så skulle jag vilja stanna det eviga rullandet, då jag är mitt inne i en förändring, som jag knappt själv vet hur jag skall lösa, men jag litar på guiderna och det är dom som puffat mig hit.

Okej, det är läskigt, men vem har sagt att allt bara skall flyta, det blir mycket förändringar och mycket jag inte vet hur man gör, men nu är jag där och någonstans så vet jag ju att detta kommer att lösa sig.

Vad vill jag säga med det här då? Undrar ni säkert, eller hur?  Jo, jag vill uppmana er som läser detta att våga, var modiga och framför allt, lita på dina andliga guider.

Comments are closed.