Ljusbubbla hur den skyddar dig

Ljusbubbla hur den skyddar dig

Ljusbubblan eller såpbubblan som jag kallar den är ett relativt enkelt skydd mot negativa energier. Du tänker dig att du är i en ljusbubbla och det finns olika färger för skydd eller så kan man välja alla färger i bubblan som jag brukar göra.

Starta din dag med att gå in i en ljusbubbla och massa positiva energier, jag kommer ta lite kort vad alla färger skyddar mot nu.

Det vita ljuset är ju det mest kraftfulla och skyddar kraftfullt mot alla sorts negativa energier, om man jobbar med energier i vardagen så ber om det kosmiska ljuset till din bubbla då kommer vitt ljus.

Det rosa ljuset är för kärlek och det gör att bara kärlek sänds ut från dig och och bara kärlek kommer in. om det är det som är viktigt så be om det rosa ljuset.

Det gröna ljuset står för läkning och helande av den fysiska kroppen, så om det är detta som du sysslar med så är det detta ljus du skall be om till din bubbla.

Det lila ljuset skyddar också mot negativa energier, men mer om du åker på en psykisk attack.

Det finns en hel del andra färger med, men jag stannar här och som sagt väljer jag alltid att gå in i en bubbla och åkalla alla färger som skydd och det är ju det som är det bästa skyddet och man kan gå lugnt ute på stan i sin egen lilla bubbla och vara lugn och harmonisk och ingenting från andra kan störa dig, så prova detta om du alltid blir trött och stressad efter att ha varit i kontakt med många människor på olika sätt, jag lovar det är en gudomlig känsla.

 

 

 

Comments are closed.