Min sambo är medial

Min sambo är medial

Det är ibland svårt för andra att förstå hur det är i en relation där båda är mediala, min sambo är medial och sysslar med detta på heltid och utbildar sig och når högre andlighet hela tiden och det får mig ibland att jämföra mig med honom och hans sätt att vårda sina gåvor.

Då känner jag mig liten ibland tills mina andliga guider talar om för mig att jag inte skall jämföra mig med honom för jag är en egen individ och skall göra på mitt sätt. Ja, jag duger, jag är bra på det jag gör och utvecklar mina gåvor på mitt sätt och det bästa av allt är att jag sprider ljuset vidare och hjälper människor att hitta rätt på sin livsväg.

Jag ställde frågan till min sambo om han någonsin jämför sitt ljusarbete med mitt?     Han svarade “JA”

Då kände jag mig inte så liten längre och nu har jag slutat att jämföra oss, vi har ju samma mål att sprida ljus och kärlek över världen.

Comments are closed.