När jag var barn och ungdom

När jag var barn och ungdom

Detta med att födas med en gåva, som gör att man har kontakt med andevärlden är inte enkelt, men i mitt fall så hade jag det rätt förspänt, då min mamma hade gåvan och mormor med för den delen, så när jag blev rädd för det som kom och hälsade på mig och pockade på min uppmärksamhet, så förklarade och hjälpte de mig att hantera detta och det är jag väldigt tacksam över. Det blev något naturligt för mig och jag lekte med mina låssas kompisar som jag kallade dem.

Jag blev tonåring och ville inte längre ha dessa krafter eller gåvor och stötte bort det och till slut fick jag nästan bort allt som talade om för mig vad som skulle hända och jag påverkades inte längre av andras energier, jag trodde att det var min förtjänst att jag miste allt som hade med andlighet att göra, men sen har jag ju förstått att de lämnade mig ifred tills det var dags för mig att börja använda min gåva.

När det var dags var jag runt 20 år och det kom som en blixt från klar himmel de lämnade mig helt enkelt inte ifred och min mamma och mormor visade mig tarot, trolltrummor och annat, Tarotkorten lockade mig och det att läsa i energier och sedan var jag igång och började hjälpa människor, nu är jag 57 och håller fortfarande på med min mediala vägledning, så ni kan gärna ringa mig.

Comments are closed.