När jag var yngre

När jag var yngre

En beskrivning och tips för alla som är ganska nya inom det mediala, eller i början på den mediala utvecklingen kan man ju säga istället.

När jag var yngre och inte riktigt bekväm med alla energier jag inte kunde lokalisera som spöken och andar av olika slag, så tyckte jag det var rätt skrämmande. jag minns ett ögonblick då jag var på toaletten och tvättade mina händer och skulle precis torka dem då jag kände mig iakttagen, det blev kallt och allt hår som fanns på min kropp reste sig, sen plötsligt så kände jag igen en doft som bara kunde vara min pappas, jag blev rädd och sprang ut och in till min mamma.

Min mamma också medial kunde hjälpa mig till rätta i detta och nu tänker jag hjälpa er.

Prata med anden och be den lämna huset sa hon till mig och det kan ni också göra som känner av andar eller andra energier, fråga vem han/hon är och om han/hon är död och för ett samtal med den och att den kan lämna och fara dit den hör hemma. Detta kommer hjälpa mycket, men om man inte vill att den skall lämna utan vill veta mer om anden som finns där ja, det kan jag gå in på i nästa inlägg.

Comments are closed.