När man inte orkar

När man inte orkar

Allt är energier det vet ni nu vid detta laget, då jag skriver om detta väldigt mycket men vad händer i oss då när vi inte orkar mer känner oss nere och är lättirriterade?

Jo, det som händer är att de negativa energierna har tagit över och det är inte längre en jämvikt mellan negativa och positiva energier, då faller orken och stubinen blir kortare och kortare. Detta händer när man får för mycket negativt på en gång och har allt för många energitjuvar allt för nära sig. Om man inte själv kan lösa detta, så griper Guiderna in och tömmer dig helt på energier och du blir och du blir tom, och orkar ingenting önskar bara att sova, ja du lever som i ett vacuum och i det tillståndet kommer du vara i tills du lär dig att acceptera ditt tillstånd och inte pressar sig själv, utan bara vilar.

När detta händer så fylls du på med energier igen och då blir det med positiva energier och då förändras ditt liv på alla plan, så se till att hålla dig borta från allt som är negativt och försök vända dina negativa tankar till att se det positiva i det som händer dig.

Comments are closed.