Ödet

Ödet

Jag kan lova er att många av er som läser detta inlägg inte har någon aning om vad ordet öde betyder. Jag tänker förklara det så enkelt jag kan för er.

Så här är det, att alla goda och dåliga saker vi har gjort, både i detta och våra tidigare liv, måste tillslut betalas. Det du ger ut kommer tillbaka, tiofalt eller mer.

Låt oss säga att du var ett helgon i ditt tidigare liv, men nu i detta liv så är du en brottsling, eller bara  en väldigt otrevlig typ. Folk avundas dig ditt mycket gods och lyxiga liv, som de inte tycker du förtjänar. Det du gör är att skörda frukterna från ett tidigare bra liv, som helgon.

Det är detta som är ödet, inte något annat bara det.

Så det är upp till var och en som person att ta tag i och förändra sina dåliga sidor nu. Annars så kommer den universella datorn att börja arbeta och i en framtida existens kommer alla tillbaka till dit man började.

Så kom ihåg att i ditt eller dina liv, tidigare, nuvarande och framtida, kommer allt du ger ut att komma tillbaka till dig, snacka om sann rättvisa. Det är universums lag och ingen kan undkomma den.

Tyvärr finns det ingen tidsskala för straff och belöning, bara läxor som lär oss när tiden är inne att ta emot dem. Det är därför vi bör göra förändringar för att minska våra utsvävningar och andra fel.

Comments are closed.