Rädslan att bli sviken

Rädslan att bli sviken

För många som har svek i ryggsäcken är det ingen lätt uppgift att övervinna den, men det är absolut möjligt genom att se sig själv som en bra människa och att du inte behöver någon i ditt liv, när du övertygat dig själv så kommer det bli annorlunda det lovar jag dig.

Men den som har blivit sviken eller övergiven redan i barndomen av sina föräldrar speciellt, för dem är det en svår upplevelse, som sedan följer med resten av livet och vara till nackdel i relationer och på andra områden där du egentligen skall vara trygg. Men när du väl öppnat såret och låtit det läka så kommer du bli trygg och lycklig igen.

Om du vill bli av med rädslan att bli sviken så måste du faktiskt ta ditt egna ansvar och inte låta det ligga på din partner för den riktiga kärleken är den du känner för dig själv och det är den som kommer läka dig, så sluta nervärdera dig själv och sluta tro att du skall bli övergiven. Det är ingen lätt match och det kan ta lång tid, men du är värd den tiden för att slippa den rädslan, så jobba på.

Comments are closed.