Skelett i garderoben

Skelett i garderoben

Skelett i garderoben är ett uttryck många använder när man har en massa gammalt och hemligt som man håller tyst om, Jag har inga skelett i garderoben, jag har mina framme, men då bokstavligt talat, då det har råkat bli så att jag börjat samla på dem, jag har ganska många, några bara just skallen men en del som är hela kroppen med, en som är i mänsklig storlek som jag faktiskt har köpt en tomteluva till, som han skall ha på sig till jul. Det är en ganska makaber samling jag har, men det är just för att visa att jag inte har några skelett i garderoben, utan har rannsakat mig själv, inget gömt, inget glömt.

Hur är det med  er då? Detta är den tiden på året som man skall hjälpa universum med att rensa rent, i alla skrymslen och vrår i vårt inre, för att göra plats för något nytt, det som komma skall. Så ta ut era skelett ur garderoben och titta på det i dagsljus, så skall du se att det inte är så farligt och du mår bättre och alla positiva energier universum vill ge oss som start till nästa år, kommer få ett bättre fäste och ge dig en radda med positiva förändringar.

Comments are closed.