Tanken

Tanken

Vad är en tanke? Har du frågat dig själv det någon gång, eller vet du redan vad det är? Jag tänkte här först börja med att erkänna att jag inte vet vad en tanke är och att jag inte är en tankeläsare heller för den delen.

Många som ringer till oss på denna spålinjen har en förmåga att fråga vad tänker han om mig just nu, jag brukar ju då svara att jag inte är någon tankeläsare, men energimässigt så är han på din nivå och har energierna riktade mot dig.

Detta med tankar är vilseledande och det är våra tankar som skapar den fria viljan som vi alla är födda med, tankarna har en oerhörd makt över oss människor, men egentligen betyder de ingenting, vi kan inte stoppa dem, för de poppar upp som små svampar hela tiden, men gör dem till röksvampar, så när de dyker upp så stampar du på dem och det kommer rök och resten av svampen försvinner, fastna inte i en tanke utan låt den försvinna och göra plats åt nästa. Låt dig istället styras av de tecken du får på åt vilket håll du skall gå och öppna upp för dina andliga guider och änglarna att visa dig här och nu hur du skall gå.

Comments are closed.