Att ändra tankemönster

Att ändra tankemönster

Något man inte tänker så mycket på är att det man tänker mycket blir man så försök att inte ha fokus på andras framgångar, se till att göra framgång själv istället, för du har allt som krävs för att bli den du vill bli när du väljer att ta kontroll över ditt liv, så märker du ganska fort en förändring. Att ta kontroll över sitt liv menas att betrakta mindre och skapa mer förutsättningar istället.

Tanke mönster

Försök att inte vänta på rätt tillfälle att göra något, för det tillfället kommer aldrig, rättare sagt det finns inte ens. Det är bara en dålig ursäkt, för rädslan att ta de steg som måste tas, för att nå sitt så kallade mål, du kommer endast lyckas om du lär dig se livets berg och dalbana och att använda det i det syfte som passar dig bäst.

Det är otroligt enkelt att njuta mer av livet hur situationen än ser ut just nu, släpp bara alla negativa tankar som tynger dig och dränerar dig på energi, släpp din oro, släpp din kontroll över andra människor och släpp tanken på att allt skall vara på ditt sätt. För under alla dessa skydd så hittar du en lycklig och unik person, när du väl börjar att rasera dina skyddsmurar och är tacksam för vad livet egentligen är och upptäcker att det är underbart.

Så tänk på att älskar du livet så älskar det dig.

Kram Ulva.

Comments are closed.