Böner till änglarna

Böner till änglarna

I dessa mörka tider, ja, det är ett mörker och det är en tuff kamp som vi ljusbärare går igenom det har jag nämnt förut i bloggen. Men någonting som alltid fungerar är att be till änglarna, så jag har gjort en kategori för bara änglaböner, där ni själva kan välja vad för bön ni behöver.

Bön om att sluta vara offer och att väcka din inre kraft

“” Kära änglar, snälla hjälp mig att ta bort alla mina negativa känslor, som får mig att känna och agera som ett offer. Visa mig rätt, så jag slutar klaga och bara ser olycka och istället tar ansvar för mitt liv och den lycka som finns. Hjälp mig att övervinna attityden av offer och gå in i styrkan av min inre kraft och varje gång jag faller tillbaka i självömkan så påminn mig om den kraftfulla människa jag egentligen är.””

Kram Ulva

Comments are closed.