Då kom änglarna

Då kom änglarna

Hej och välkomna, kul att ni tittade in. Julen är snart över och året går mot sitt slut, detta år då självaste universum övergav oss.Eller så kan man säga att Universum skickar tillbaka det som vi människor attraherar.

Människan håller på att långsamt förgöra världen allt liv i naturen och i universum, då kontrar universum med att lägga ett täcke av mörker över världen, detta mörker är den Pandemi som vi upplever idag och med det försöker Universum att förinta vår dumhet och skrämma oss in på rätta vägar igen och detta virus sprids som en löpeld över världen.

Jag som Ljusbärare för en kamp mot mörkret och det är slitsamt, men då jag själv blev mycket sjuk och svag och ville ge upp då kom änglarna. De bar mig då jag inte orkade längre. Två ärkeänglar som hjälper mig varje gång jag tappar kraft.De som är med mig är Jeremiel och Rafael.

Ärkeängeln Jeremiel stärker min spirituella gåva och ger emotionell healing och ärkeängeln Rafael hjälper mig med fysisk healing och hjälper mig med både hälsan och välmåendet Snacka om att vara viktig och värdefull i denna kamp mot mörkret.

Comments are closed.