Dessa fantastiska änglar

Dessa fantastiska änglar

Jag har en övertygelse att motsatsen till kärlek är rädsla och inte hat. Hat är nämligen tomhet, den totala frånvaron av kärlek och den absoluta nollpunkten på kärleksskalan, medan rädsla är en annorlunda verklighet som vi upplever när vi inte litar på den kärlek som finns i våra hjärtan.

Nu för tiden så har vi inte mycket tillit, vi litar inte på våra barn, våran partner, vårt arbete och inte ens på vårt land. Detta resulterar i att vi kan vara så fyllda av rädsla, osäkerhet och ängslan att våra liv är helt förlamade, vi känner det som att vi är kontrollerade av livet och inte tvärtom.

Vi vill och söker kontakt med våra änglar för att vi känner att de är helt opåverkade av våra rädslor, då deras tillit till kärleken är total. Många människor har en dragning till den totala frid som styr änglarnas tillvaro och har en önskan och en strävan att förstå den och att de kanske kan välsignas av den.

Men det vi inte vet är att från den stund vi blev till har våra änglar aldrig lämnat oss, inte ens för en sekund. Varje hjärtslag i mitt liv så talar mina änglar med min själ och pekar ut vad som är kärleksfullt, klokt och sant.

Dina skyddsänglar gör också det just nu när du läser detta inlägg. Visst är det sant att vi inte alltid kan höra denna mycket inspirerande kommunikation, men en sak är säker den pågår hela tiden. Så länge vi är här på jorden så är våra speciella änglar förenade med oss i ett mer intimt band än äktenskapet.

Ingen och då menar jag verkligen ingen kan någonsin gör något för att bli av med sina skyddsänglar och deras omsorg, inte ens när vi dör så separeras vi från dem, för när vi lämnar jordplanet så väntar våra änglar på oss för att eskortera oss hem.

Men även om vi känner till detta, så har vi en längtan efter att bli berörda av våra änglar på ett sätt så vi kan uppleva det med våra fem sinnen, men detta händer knappast, i väldigt få fall händer det men då är den personen i en kris, eller under hård press, eller när vi behöver en knuff i rätt riktning i vårt liv.

Änglar är suveräna väsen, med en fri vilja, enorma talanger och stort intellekt, men en sak lovar jag er, de kommer inte insvepande i vårt synfält för att vi vill det. Änglar låter sina odödliga liv styras av kärlekens och universums lag och inte av våra önskningar, hur ädla de än må vara.

Kram Ulva.

Comments are closed.