En eftertanke nu då

En eftertanke nu då

Jaha då var det åter sent på kvällen och jag har mediterat färdigt, onsdagar är en speciell för mig, den är mitt i vardagsveckan och då känns det extra rätt att meditera och fylla på sina energier genom att göra en massa bra saker för sig själv och checka att allt är lugnt och fridfullt i sin närhet, be änglarna om beskydd lite extra inför helgen så inga virus, inget mörker och definitivt inga negativa energier.

Så nu är jag super taggad för en eftertanke att fundera på innan jag går och lägger mig och i kväll har vinden bläddrat fram sidan 29 i Dalai Lamas visdomsbok.

“” Vårt beteende mot andra blir automatiskt positivt när vi handlar av omsorg om dem. Det är för att vi inte har plats för några misstankar när hjärtat är fyllt av kärlek. Det är som om en inre dörr öppnas och låter oss komma ut.””

Eftertanke: Vem kommer du ha omsorg om i morgon som öppnar dörren och släpper ut dig?

God natt Ulva

Comments are closed.