En liten hälsning

En liten hälsning

Nu är det bara två timmar kvar på detta år och det smäller redan som om det vore krig. Undrar just varför ? En tanke som slog mig var att alla vill att det skall ta slut innan det verkligen är slut, det är typiskt oss människor, allt skall hända nu, inte sen eller när det är meningen att det skall hända utan nu direkt. Jag småler för mig själv, för det är just det jag älskar med mänskligheten, det oförutsägbara, det lilla uns av tålamod och det unika i var och en av oss.

Nu till dagens Dalai Lama som är en bön.

“”Må jag i alla tider, nu och för evigt, bli en beskyddare för de som saknar skydd. En vägvisare för dem som kommit vilse, ett skepp för dem med hav att korsa. En bro för dem med floder att gå över. En säker plats för dem som är i fara, en lampa för dem som saknar ljus. En tillflyktsort för dem som saknar trygghet och en tjänare för alla i nöd.””

Denna bön skall jag läsa varje natt innan jag somnar, för att kunna bli ännu bättre att vägleda er alla som behöver min hjälp och ringer till mig, för jag bryr mig om er alla och allt kan jag bli bättre på, precis allt.

Jag förbereder precis tenn och får se vad för saker som kommer fram om mitt 2021, nu är det en timme och en kvart kvar.

All lycka till er.

Comments are closed.