En minuts eftertanke

En minuts eftertanke

Jag har ännu en gång lyckats att göra mina kvällssysslor för mig själv och hunnit stanna upp och reflektera över dagen och änglarna har lagt ett lugn över mitt sinne, för jag har bett dom att göra det, då jag sovit väldigt dåligt några nätter nu. I morgon skall jag rensa och rena min bostad från icke tillhörande energier, speciellt de negativa. Detta gör jag varje fredag för att kunna njuta varenda sekund av helgen.

Nu kommer det visdomsord som skall leda in oss till eftertanke.

“” När vi följer ärlighetsprincipen hjälper vi i själva verket till att minska missförstånden, tvivlen och rädslan i samhället som helhet. På ett litet men betydelsefullt sätt skapar vi då betingelserna för en lyckligare värld.””

Eftertanke: Hur ärlig tänker du vara mot din omgivning i morgon, För att hjälpa till att skapa en lyckligare värld?

God natt, Ulva

Comments are closed.