En tand mindre

En tand mindre

Innan jag ger mig på morgondagens inspirationskort så måste jag berätta för er att jag tappade en tand i kväll och till råga på allt en framtand, den har varit oroväckande lös ett tag av en anledning som inte hör hit, så för mig var det en lättnad att den föll ut tills jag kom på att jag pratar ganska mycket i mitt yrke på en spå linje. Men ett svagt väsande S kanske blir ett genombrott (skoj). Nu över till den delen som kan göra underverk nämligen ett inspirationskort.

Jag väljer en bild på en tand för detta har präglat min kväll. Nu till inspirationen.

” Det är fullständigt naturligt att vara kreativ. Jag måste inte vara duktig på det jag gör, bara tillåta mig att ha roligt. “

Det är detta ni skall ha fokus på i morgon, så släpp ut er kreativitet medan ni sover, det är inget farligt jag lovar.

Kram Ulva

Comments are closed.