Fråga pendeln

Fråga pendeln

Denna spådomsmetod har genom historien använts bland Häxor, trollkarlar och läs och häpna vetenskapsmän, då pendeln går att använda i andra sammanhang än just spådom.

En riktigt duktig pendelförare kan med hjälp av sitt verktyg skilja äkta från falskt, hitta borttappade saker och avgöra hur ren en kristall är, så i korta drag kan man lugnt säga att pendeln är en form av universalverktyg.

Det som får pendeln i rörelse är små ryckningar i handen som är helt ofrivilliga. Det är kosmiska energiflöden som når det undermedvetna och dessa flöden och mönster får i sin tur musklerna att reagera.

Du kan använda pendeln för att få svar på vad som helst, det viktigaste är att fråga pendeln på rätt sätt efter som den bara kan svara “ja”, “nej”, “jag vet inte” och “jag vill inte svara”.

Pendeln öppnar upp till kunskaper som finns djupt inom oss. Oavsett vilken fråga som ställs så kommer svaret från det kosmiska energifältet via pendelförarens undermedvetna.

Själv undviker jag att fråga pendeln om saker som rör mig, jag använder bara pendeln där jag känner att jag är objektiv. Detta råder jag er att göra också (åtminstone i början). För det är så lätt att påverkas av sitt önsketänkande och påverka pendlingen i den riktningen.

Det finns ett stort utbud av pendlar i handeln, de har olika former och är av olika material, men den vanligaste är nog ändå den i kristall, så när du väljer pendel så välj kristallen som du gillar bäst och formen som passar till just dig. Man kan också göra en pendel själv det vanligaste är en ring i ett halsband eller snöre, det funkar också.

Kram Ulva.

Comments are closed.