Hur blir nu denna dag?

Hur blir nu denna dag?

Jag själv går på sparlåga och håller på att tömmas på energier, det känns precis som jag befinner mig i ett vakuum, som om jag inte når fram till mina tankar, att dom svävar fritt medan jag hamnat utanför.

Men ett farväl känns inte svårt och kampen mot mörkret fortsätter trots allt, då bubblan runt mig spricker lagom tills vi alla försiktigt tassar in i det nya året, där vi alla kommer erbjudas förändring, lycka och tillit till att vi går vår egen livsväg och inte irrar runt på vilseledande stigar vid sidan av.

Alla samtal jag haft senaste tiden med er mina underbara människor, har alla handlat om vemod, sorg och oro det känns som det är kärnan i detta året och nu knyts säcken ihop, men jag känner också att jag når fram till er alla och ger er ett hopp som ni tar med er in i det nya året. Ett råd till er alla är GRUNDEN ÄR ALLTID SANN ÄVEN OM DET TAR TID!!!

Jag själv skall öppna upp och låta de positiva bara fylla mig till bristningsgränsen och jag hoppas att ni alla gör detsamma. Tag till vara på dessa sista skälvande dagar.

Kram Ulva

Comments are closed.