Inspiration för avkoppling

Inspiration för avkoppling

Helgen som var och i måndags så blev jag väldigt attackerad av mörkret, det visade sig både ekonomiskt och själsligt och innan jag fattade vad som höll på att hända så var jag villig att ge upp, jag är ju inte mer än människa och jobbar precis allt emot en så tappar man energi, men från ingenstans så hade jag änglarna runt mig och styrkan kom och jag började kämpa ned ljuset som vapen och mina krigare var änglar och attraktionslagen slog jag i huvudet på mörkret, ja, bokstavligt talat. Nu lite inspiration inför morgondagen.

” Om jag känner tvivel idag ska jag påminna mig om att det finns ett annat sätt att se på situationen. Då ska jag ta ett steg åt sidan så att den kärleksfulla delen inom mig kan nå mig med sin glädje.

Härligt detta skall jag bruka väl i morgon, för det mesta av mörkret som anföll har lättat runt mig så jag råder er. Lita på era änglar.

Kram Ulva.

Comments are closed.