Inspiration inför kvällen

Inspiration inför kvällen

Då jag har en hel del röra omkring mig, så har jag svårt att samla mig och skriva något som kräver uppmärksamhet från mitt håll. Har idag hjälpt en vän med lite lärdom runt hur man tolkar tarotkort, då hon är i utvecklingsfasen och relativt ny inom denna branschen så hjälper jag henne mer än gärna till rätta i denna djungel av tolkningar och började i all enkelhet. Sen all kaos och oreda runt mig i mitt liv är saker som går över, det är bara att ha tålamod med de hantverkare som hela tiden cirkulerar runt oss i våran sfär, men en rening i lägenheten varje kväll ger oss lugnet innan sömn, denna rening sker med vit salvia, funkar i alla väder

Bilden är vit salvia som man eldar på och svänger runt i alla rum samtidigt som man ber om rening.

Nu till kvällens inspiration.

” Det är helt i sin ordning att jag tänker på mig själv. Varför skulle jag inte göra det? Den frågan skall jag försöka svara på vid dagens slut.”

Lycka till med denna inspiration, sen invig din fredagskväll.

Kram Ulva.

Comments are closed.