Jag kan inte trolla

Jag kan inte trolla

Jag är bara en kanal mellan andevärlden och våran värld, det är inte jag som säger vad som kommer hända och hur saker och ting blir, det är era guider som gör sig förstådda genom mig, detta måste ni tänka på när ni ringer mig och andra medium med. Vi är människor precis som ni, bara att vi har fått en speciell och viktig gåva, som vi skall ta tillvara på och som kan hjälpa er så ni inte går vilse på eran livsväg, vi är viktiga verktyg i den mänskliga världen och jag ber er att ta tillvara på den information vi ger er och inte misstro det som kommer fram i ett samtal mellan oss.

Vi är alla i livets gunga och tagit på oss olika uppgifter och gjort våran egen plan på vad vi skall lära oss i det mänskliga livet innan vi hamnar här. Det känns som detta är något som måste förklaras för någon eller många. Om ni så ringer till 20 stycken medium med samma fråga, så får du räkna med att få 20 stycken olika svar, för det stora och viktiga svaret har du redan fått, så dom andra svaren är saker som pågår just nu, eller delsvar på den stora frågan, så tänk alltid att grunden är alltid sann, men vägen dit är föränderlig och det är bara du som kan skapa din framtid inuti dig själv.

Kram Ulva

Comments are closed.