Lite om drömmar och deras betydelse

Lite om drömmar och deras betydelse

Drömmar speglar alltid de vibrationer du är i, drömmer du mycket mardrömmar så är det något inom dig som behöver omvårdnad och tas om hand. Har du inte mardrömmar så är det ju lugnt.

Drömmar visar oss klart och tydligt vad som verkligen pågår, drömmar speglar de tankar och känslor för vad du känner inombords för olika händelser och personer, du kanske har förträngt upplevelser och förvrängt för att du så gärna vill vara positiv, men dina drömmar visar på hur det verkligen är. För så här är det när du sover så har du inga motstånd alls, vilket du har när du är vaken och det gör ju också att du kan lura dig själv.

Drömmar tillåter dig att se, efter som motstånden är borta kan drömmar tvinga dig att se, vad som verkligen sker och vad som är gömt under ytan, för det påverkar dig mer än vad du tror. Acceptera negativa känslor i dina drömmar, det är en bra guidning, det menas att ditt inre ser på negativa känslor på ett annat sätt än vad du gör, nämligen helt tvärtom. Många av oss vet ju att drömmar talar till oss och vårat inre, så drömmer vi mardrömmar, så är det något i vårt inre som inte mår bra, kanske det att vi under dagtid håller oss fast i en lögn.

Så om man tror sig må bra och vara lycklig i den situationen man befinner sig i och sedan somnar och drömmer mardrömmar, så lever man i en lögn och måste börja titta på sin situation och börja med att erkänna den känslan man har i verkligheten.

Detta var lite om drömmar ett ganska intressant ämne som jag kommer att beröra till och från.

Kram Ulva.

Comments are closed.