Medium kärlek

Medium kärlek

Detta med att det mest vanliga som man frågar om när man ringer eller på annat sätt kontaktar oss medium är kärlek, det är ju inte så konstigt då det är det vi alla behöver för att må bra. Men ingen har tid att vänta och oftast så är det många som tycker att de redan har väntat alltför länge.

Men medium kärlek är ju så mycket mer, vi medium försöker att förklara att det är svårt att sätta en tid, speciellt för kärlek, då det ofta är två parter inblandade ja, ibland till och med fler, så det är många viljor och energier i omlopp. Det vi medium säkert vet och kan fastställa är att ni absolut kommer bli ett par, men när är svårare.

Medium kärlek är så mycket mer exempelvis Hur mycket älskar du dig själv? Vad har det med saken att göra? Undrar du då. Jo, för älskar du inte dig själv, så öppnar du inte upp för den äkta kärleken att komma och då hittar du bara samma typer av kvinnor/män som du alltid har hittat.

Så börja nu detta år med andra förutsättningar, gör inre förändringar så du bara går runt och strålar, det kommer att göra dig gott och dina förutsättningar för kärlek förändras. Våga satsa på kärleken.

Kram Ulva Medium kärlek.

Comments are closed.