Min kärlek till änglarna

Min kärlek till änglarna

Just nu tycker jag det är extra skönt att veta att änglarna alltid finns där när vi behöver dem och det har de visat för mig nu i några dagar, så igår så löste de det problem jag hamnat i, nämligen vårt hus var på tapeten att det skulle rivas mötet var igår och jag bad till änglarna att de skulle lösa detta då vi gjort allt som stod i vår makt, jag lämnade helt enkelt över allt till dem att lösa detta, släppte det helt och i morse fick jag ett mail, att det skjutit upp just det beslutet på obestämd framtid, för det fanns oklarheter i varför det skulle rivas. Kan ni förstå om man bara vågar lämna över allt till änglarna så löser dem det.

Så jag säger det ännu en gång till er som läser detta, det är aldrig fel att tala med änglarna tyst för dig själv och be om kärlek, vägledning och hjälp och jag lovar dig att de blir lyckliga att du ber dem om hjälp och en sak till lovar jag dig, de lyssnar alltid.

Kram Ulva

Comments are closed.