Nu skall jag berätta

Nu skall jag berätta

Detta handlar om mig och den otroliga kraften som änglarna ger mig, det är helt fantastiskt och känslan är den att jag rycks upp ur mörkret och svävar i ljuset och detta händer varje gång en prövning i mitt liv blir alltför svår och påfrestande.

Ni vet ju att jag har berättat om prövningar, men inte berättat vad prövningen handlar om. Det är så att vi fick ju vår lilla lägenhet renoverad, det har jag ju berättat om, vi bor ju i ett hus som är ombyggd till tre lägenheter och vi har trädgården helt för oss själva då ingen av de andra boende i huset engagerar sig i trädgården alls, vi har gjort trädgådsaltare, rådjurs matbord och allt man kan göra i en trädgård, för att göra den levande, trots att vi fick renoverat för ett år sedan så skall detta paradis av ljus och magi rivas, så det är detta vår prövning handlar om, men med änglars kraft och universum, så kommer vi få exakt de verktyg vi behöver för att komma helskinnade ut ur detta mörker, det är ju det som jag brukar säga till er som ringer till mig, man kan inte göra mer än det man gör och sen får man lämna över det sista till änglar och guider så gör de resten och det som är meningen för just oss och det har vi gjort nu och då börjar det röra på sig, kommer berätta vad som händer med denna prövning så fort något händer.

Nu lite inspiration för morgondagen.

“Glädjefyllda tankar väcker känslor av glädje. Hur vill jag uppleva världen idag?”

Detta skall vi alla bära med oss i hjärtat i kväll när vi går och lägger oss och låta den tanken påverka våran dag.

Jag fick med mig för mycket negativt in i detta år, men nu släpper det långsamt sitt grepp över mig och styrkan och ljuset duschar av mörkret från min kropp och min själ.

Kram Ulva

Comments are closed.