Nya tider ni säkrast når mig

Nya tider ni säkrast når mig

Ja, tiderna förändras och prövningarna stillar sig, men livet går vidare trots allt och detta gör ju att mina tider ändras här inne med, då jag har andra saker som också måste göras. Vi måste tjäna mer pengar, för att kunna betala en dyrare hyra och nu måste vi betala elen med, det är dyrt att leva.

Måndag till fredag så når ni mig säkrast 04.15- 05.30 och från 10.30- 13.00. Sen kan det ju hända att jag hinner logga in om ni pingar mig, eller mellan 15.00 och 16.00 om jag hinner.

Lördagar är ett osäkert kort, men någon gång på förmiddagen och någon gång på eftermiddagen.

Söndagar är 10.30- 13.00 och någon gång under eftermiddagen.

Som sagt så är jag inne sporadiskt också, men dessa tider är det säkrast att du når mig, sen går det ju alltid att pinga mig med.

Kram Ulva

Comments are closed.