Skall planera lite

Skall planera lite

När jag väl bestämde mig för att börja skriva denna blogg, så var det mycket tankar och vägningar fram och tillbaka, men så anmälde jag till min chef att jag ville prova på att skriva lite av mina erfarenheter och öppna upp en bit av min vardag och sist men inte minst för att våga göra en förändring. Så detta läget för mig är nytt. Men då jag gillar att uttrycka mig i ord och visa upp mig som den konstnär jag är, ordet mångsysslare, med tyngdvikt på konstnärliga saker, som exempelvis, måla tavlor, spela instrument, skriva poesi och andra texter samt fotografering.

Det tog väldigt lång tid från att jag anmälde intresse för att blogga och till det var dags, så för mig blev det en lite pirrig överraskning och detta gör att jag inte har någon planering för vad jag skall dela med mig av, förutom spådom och allt som hör till det ämnet, men jag tänkte ibland dela med mig av mig själv mitt i livet, kanske något jag målat, något jag skrivit mm för detta är ett sätt för mig och mina kunder att lära känna varandra och komma in i en djupare fas under våra samtal.

Vad tycker ni själva??

Kram Ulva

Comments are closed.