Tecken från änglarna

Tecken från änglarna

Det finns en hel del tecken på att din skyddsängel med sitt änglagäng, vakar och beskyddar dig. Ibland ägnar dom dig extra uppmärksamhet om du exempelvis går igenom något mycket svårt och tufft, varna dig för svårigheter som är på väg in i ditt liv och för att signalera lite om att du är ute på fel väg.

Så nu kommer jag ge er några exempel som bevisar att änglarna är i närheten.

  • Molnen där änglarna ofta iakttar dig görs till figurer, så tro inte att du är konstig när du ser figurmoln, det är bara änglarna som ger dig tecken att de vakar över dig.
  • Om du ser en regnbåge utan att det regnar, så är det änglarna som förmedlar att dom är med dig i det tuffa du går igenom och att du inte är ensam. Om du skulle be någon annan titta så är det inte direkt någon som skulle tro dig, då inte alla ser en regnbåge när det inte regnar.
  • Dom kan besöka dig i dina drömmar för att berätta att de vakar över dig, dom kan försöka leverera ett meddelande, eller göra dig redo att de kommer komma.
  • Musik är ett universalt språk så är det någon sång du inte kan sluta nynna på, en sång som spelas ofta och i olika situationer, återkommande, så kan det vara ett meddelande från änglarna och universum.
  • Om temperaturen ändras runt dig exempelvis att det är kallt i ett rum och du ändå känner att det är varmt och börjar svettas, eller tvärtom. Det menas att dina skyddsänglar är väldigt nära dig, Änglar förflyttar sig genom molekyler och då ändras temperaturen automatiskt när dom förflyttar sig.
  • Fjädrar, är väl det som de flesta känner till, att hittar man en fjäder på något märkligt ställe där det inte skall finnas några fjädrar så är det ett tecken från änglarna att nu är dom nära dig för att gå med dig för någon tuff händelse väntar dig.
  • Ljus och blinkande färger och andra ljusfenomen där vi tror våra ögon spelar oss ett spratt, så är det änglar som visar att dom går bredvid dig.

Ja, det finns ju säkert fler tecken som jag inte kommit på just nu och här, men detta kan ju förklara för några av er att ni inte blivit tokiga och inbillar er en massa, utan att det faktiskt är änglarna som vill ha din uppmärksamhet för att leda dig igenom jobbiga perioder i ditt liv.

Comments are closed.