Andekontakt via dofter

Andekontakt via dofter

Har du någon gång lagt märke till en stark doft, frånstötande eller behaglig spelar ingen roll, men att den börjar sväva omkring dig utan någon logisk förklaring? Det kan bero på att en andlig energi försöker få en kontakt med dig och en närstående som befinner sig på andra sidan.

Men som under sin livstid förknippades med just den doften, det kan vara parfym, rakvatten, cigarettrök, eller någon annan karakteristisk doft. Jag själv brukar på de mest konstiga ställen helt plötsligt känna stark cigarettrök runt mig och då vet jag med mig att min bror är med mig och vill förmedla något om att han bryr sig om mig väldigt mycket och då brukar jag prata med honom, men är det första gången det händer så är det ju inte alltid man förstår, men nu kan ni tänka om en viss doft blir påträngande, vem som gått över på andra sidan och som du förknippar med just den lukten. Spännande va?

Kram Ulva

Comments are closed.