Vår energi påverkar

Vår energi påverkar

Nu vill jag göra dig medveten om din mentala, emotionella, fysiska och andliga energi. Det är nämligen så att den energi vi sänder ut i världen färgar vår syn på det vi upplever, därför kan vi alltså påverka livet så att det blir som vi vill ha det. Detta är ju väldigt goda nyheter, men det innebär ju också att vi har ett ansvar.

Om vi inte är nöjda med den verklighet vi möter på morgonen när vi vaknar, så är det upp till oss att förändra den. Vi kan byta spår, genom att från och med nu fatta smarta beslut. Det är ditt val om du vill göra jobbet nu när du lever, eller skjuta upp det till du är tillbaka på den andra sidan. Oavsett vad du väljer så måste du göra det.

De själar som behandlat oss illa medan de levde eller hade samma problem som vi brottas med just nu, brukar ställa upp som våra andliga guider för att vi skall lära oss något, läkas och kunna bryta den onda cirkeln, så om du ger dem tillåtelse att samarbeta med dig, ger du dem samtidigt en möjlighet att läkas och utvecklas för sin egen del.

Kram Ulva

Comments are closed.