Attraktionslagen del 2

Attraktionslagen del 2

Att du och alla med dig upplever världen genom de fem sinnena vet du förstås redan. Men vet du om att du inte kan ta in alla intryck du får, utan bara delar av dem? Nej, tänkte väl det. Men så är fallet så då vi bara kan ta in delar av allt som händer så blir dina upplevelser byggda på det som hjärnan fylls med och skulle hjärnan ta in alla intryck på en gång hade den fått kortslutning, så bli medveten om vad du fyller din hjärna med.

Att vara tacksam är en nyckel till framgång för ju mer tacksam du är över de saker som händer i ditt liv, desto mer ökar dessa saker i värde.

Så börja med att skriva upp en situation i ditt liv som du upplever som negativ och när du gjort det så gör du en lista över vad du kan vara tacksam över i just denna situation om situationen gäller att du har dåligt med pengar och tänker på bristen av pengar hela tiden, så kommer du aldrig dra till dig mer pengar, utan tänk då istället på alla pengar du hittills har fått genom åren och var tacksam över de pengar du fått tills nu. Detta gäller i alla situationer är du inte tacksam för det du har och det du redan fått, så kommer du aldrig dra till dig mer.

En sak till, du kommer aldrig på förhand veta på vilket sätt, när eller något annat om hur, som i detta exemplet pengarna kommer till dig i framtiden och det är inte ditt problem heller att försöka klura ut det, som jag skrivit innan universum är större än så, fortsätt bara tacka.

Så var tacksam för det du hittills samlat ihop genom livet, så kommer det mer av de sakerna.

Kram Ulva

Comments are closed.